Selleribiff Florentine

Selleribiff Florentine recept
100 gFetaost
1 stRotselleri
2 mskSmör
2 stTomat
1 stÄgg
2 dlMatlagningsyoghurt
2 krmSvartpeppar
250 gBladspenat
1 dlStröbröd

1. Skala rotsellerin och skär i knappt centimeter tjocka skivor.
2. Koka skivorna knappt mjuka i en kastrull med lättsaltat vatten ungefär 8 minuter.
3. Låt skivorna rinna av på hushållspapper.
4. Vänd i uppvispat ägg och därefter i ströbröd smaksatt med salt och peppar.
5. Stek skivorna i en stekpanna med smör på svag värme på båda sidor tills paneringen fått fin färg.
6. Värm bladspenaten enligt anvisning på förpackningen. Krydda med lite salt och peppar.
7. Fördela spenaten på selleriskivorna och lägg en tomatskiva överst.
8. Blanda matlagningsyoghurten med riven fetaost. Smaka av med svartpeppar och servera såsen till biffarna.


Kommenterar för receptet "Selleribiff Florentine"





(kommer inte att synas)