| 1.5 dl | Grahamsmjöl |
| 3 st | Gul lök |
| 100 g | Smör |
| 4 st | Tomat |
| 1.5 dl | Vetemjöl |
| 3 st | Äpple |
| 3 msk | Vatten |
| 1 krm | Salt |
| 0.75 tsk | Curry |
| 1 dl | Ost riven |
| 1 tsk | Rosmarin |
1. Hacka samman mjöl, smör och vatten till pajdegen, gärna i en matberedare. Låt vila kallt ungefär 30 minuter.
2. Skala kärna ur och grovriv äpplena.
3. Fräs i en stekpanna med smör och strö över curryn.
4. Skala och skiva löken tunn och lägg i pannan.
5. Fräs några minuter.
6. Kavla ut pajdegen, klä en stor eller två små formar med degen och förgrädda mitt i ugnen i 225°C ungefär 10 minuter.
7. Lägg äpple- och lökfräset i formen.
8. Skölj och skiva tomaterna och lägg över löken. Krydda och strö på riven ost.
9. Grädda pajen ytterligare ungefär 15 minuter mitt i ugnen.
10. Serveras lätt avsvalnad.