Biff à la Lindström

Biff à la Lindström recept
0.5 stGul lök
500 gNötfärs
3 stRödbeta inlagd
1 stÄgg
0.5 dlVatten
1 tskSalt
1 krmVitpeppar
2 mskKapris
1 dlVispgrädde
150 gPotatis kokt

1. Rör ihop färsen med ägg, vätska, salt och peppar. Arbeta smeten smidig och slät.
2. Fintärna potatis, rödbetor och lök ordentligt.
3. Blanda ner detta tillsammans med kapris i färsen.
4. Smeten ska vara smidig och relativt fast, men kan eventuellt spädas något med rödbetsspad.
5. Forma och stek biffar. Efterstek dem 5-10 minuter i lite vatten eller buljong.
6. Biff å la Lindström serveras med kokt eller stekt potatis och en grön sallad.


Kommenterar för receptet "Biff à la Lindström"





(kommer inte att synas)