Carbonara

Carbonara recept
1 stGul lök
1 mskSmör
1 stVitlök
300 gSidfläsk
4 stÄggulor
2 krmSvartpeppar
2 dlOst riven
3 dlMatlagningsgrädde

1. Skär sidfläsket i tärningar och lägg i en skål till senare.
2. Riv osten och lägg i en skål till senare.
3. Hacka gul lök och vitlök.
4. Hetta upp en stekpanna med smör.
5. Bryn löken så den får fin färg.
6. Lägg i sidfläsket tillsammans med löken.
7. Låt sidfläsket få fin färg och bli lite knaprigt.
8. Häll i grädde och låt sjuda.
9. Häll i osten och låt den smälta in i carbonaran.
10. Smaka av med peppar och eventuellt salt.
11. Lägg i äggulorna och carbonaran får inte koka.
12. Servera med spagetti eller annan pastasort.


Kommenterar för receptet "Carbonara"





(kommer inte att synas)