| 440 g | Fläskkorv |
| 320 g | Kålrot |
| 240 g | Morot |
| 640 g | Potatis |
| 1.6 st | Purjolök |
| 0.8 tsk | Salt |
| 0.8 krm | Peppar |
| 3.2 dl | Grönsaksbuljong |
| 0.8 dl | Örtkryddor |
| 0.4 dl | Persilja hackad |
1. Ansa, skölj och skär alla grönsaker, rotsaker och potatis i små bitar eller tärningar.
2. Lägg dem i en traktörpanna eller gryta med kokande buljong.
3. Salta varsamt och blanda i övriga kryddor. Koka 8-10 minuter.
4. Skölj korven och lös upp eller skär av knutarna.
5. Lägg korven ovanpå grönsakerna och sjud den ungefär 20 minuter under Lock.
6. Lossa och ta bort skinnet. Skär korven i skivor.
7. Strö över persilja och servera direkt ur pannan.