Majssufflé

Majssufflé recept
350 gMajskorn
2 dlPurjolök
1.5 krmKajennpeppar
6 stVitt bröd
1.5 tskFransk senap
225 gCheddarost
1.5 mskSmörgåsmargarin

1. Smaksätt sufflésmeten med senap och kajennpeppar.
2. Smöra brödskivorna och skär i fina tärningar.
3. Rör ner bröd, purjolök, majskorn och ost i smeten.
4. Vänd ner de vispade äggvitorna i smeten och häll i en väl smord form.
5. Täck formen med smörad aluminiumfolie och ställ in i nedre delen av ugnen i 175°C ungefär 25 minuter.
6. Ta bort folien och grädda ytterligare i ungefär 30 minuter.
7. Servera sufflén genast med t.ex. grönsallad och en god dressing.


Kommenterar för receptet "Majssufflé"





(kommer inte att synas)