Pannbiff

Pannbiff recept
4 stGul lök
1 stKöttfärs nötfärs
1 mskSmör
2 dlGrönsaksbuljong
1 tskWorcestersås

1. Smaksätt nötfärsen med några stänk worcestersås.
2. Skala och skär löken i tunna skivor.
3. Stek den lätt till ljust gul färg på svag eller medelvärme.
4. Häll på vätska och efterstek löken under lock 5-10 minuter.
5. Späd med mer vätska om det ser torrt ut.
6. Forma biffar, 15-18 st, och stek dem i stekpanna med smör.
7. Lägg biffarna på löken och efterstek dem under lock 5-6 minuter eller efterstek dem i traktörpanna i lite buljong.
8. Lägg upp biffarna på ett fat med löken över eller vid sidan om.
9. Servera rätten med kokt potatis, pressad potatis eller potatismos och en blandad sallad.


Kommenterar för receptet "Pannbiff"


Jonas

2014-02-06 17:41

Riktigt bra recept på pannbiff med lite worcestersås!




(kommer inte att synas)