Potatispanna Napoli

Potatispanna Napoli recept
1 msk Brun farin
800 g Färskpotatis
1 st Gul lök
1.5 dl Vatten
1 tsk Salt
2 st Vitlöksklyfta
1 krm Svartpeppar
2 msk Kapris
2 msk Olja
0.5 dl Bladpersilja
20 st Oliver
500 g Passerade tomater

1. Skala eller skrapa och halvera eventuellt större potatisar.
2. Skala och hacka lök och vitlök fint.
3. Fräs löken i en traktörpanna med olja.
4. Tillsätt tomater, vatten, farin, salt och peppar.
5. Låt koka upp och lägg i potatisen.
6. Låt puttra under lock ungefär 15 minuter tills potatisen är mjuk.
7. Strö över kapris, oliver och persilja.
8. Servera som ensamrätt med en klick gräddfil och bröd eller om tillbehör till fisk, kött eller fågel.


Kommenterar för receptet "Potatispanna Napoli"





(kommer inte att synas)