Skärgårsgryta

Skärgårsgryta recept
95 gChampinjoner
1 mskDill
100 gGröna bönor
3 dlMineralvatten
1 stMorot
115 gMusslor
0 stPaprika grön
0 stPaprika röd
2 tskPersilja
0 stPurjolök
300 gTorskfilé
1 krmSalt
4 stVitpepparkorn
1 stFiskbuljongtärning
3 stSvartpepparkorn
0 gSaffran

1. Skölj, skala och ansa alla grönsaker.
2. Skär i bitar
3. Koka upp buljongtärningen och vatten med saffran och pepparkorn.
4. Lägg i morot, purjolök och paprika, koka ca 10 minuter.
5. Lägg i fisken skuren i bitar, tillsätt champinjoner och bönor.
6. Koka i 5-7 minuter tills fisken är vit och ogenomskinlig.
7. Lägg i musslorna och låt grytan bli genomvarm.
8. Salta.
9. Klipp persilja och dill och lägg i grytan.
Servera baguette eller annat bröd till grytan.


Kommenterar för receptet "Skärgårsgryta"





(kommer inte att synas)