Skinka i gräslökssås

Skinka i gräslökssås recept
1 dlCrème fraiche
1 mskSmör
1 mskVetemjöl
2 dlGrönsaksbuljong
1.5 mskFransk senap
1 dlGräslök hackad
3 stSelleristjälk
400 gSkinka benfri

1. Skär köttet i centimeterbreda strimlor.
2. Skölj och strimla sellerin.
3. Hetta upp en stekpanna med smör.
4. Bryn köttet, eventuellt i omgångar, så att det får fin färg utan att brännas.
5. Lägg kött och selleri i en liten gryta eller traktörpanna.
6. Rör i senap och strö över mjöl.
7. Späd med buljong och koka några minuter.
8. Rör i crème fraiche och det mesta av gräslöken.
9. Koka sakta under lock 15 minuter. Smaka av.
10. Servera med kokt potatis, ris eller pasta och en sallad.


Kommenterar för receptet "Skinka i gräslökssås"





(kommer inte att synas)