| 1.71 msk | Brun farin |
| 400 g | Fläskfilé |
| 0.57 st | Paprika grön |
| 0.57 st | Paprika röd |
| 0.29 tsk | Salt |
| 0.57 dl | Sherry |
| 1.43 dl | Grönsaksbuljong |
| 1.14 tsk | Potatismjöl |
| 1.71 msk | Arrowrot |
| 1.71 msk | Vinäger |
| 0 st | Olja |
| 285.71 g | Ananas skivor |
| 0.29 dl | Japansk soja |
1. Skär filén i 3 cm tjocka skivor. Tryck ut dem något med knuten hand.
2. Rör ihop marinaden i en skål och lägg i köttskivorna. Vänd dem med hjälp av två skedar och låt dem dra 15-30 minuter.
3. Ta upp och vänd dem i arrowrot.
4. Hetta upp en stekpanna med olja.
5. Bryn köttet snabbt på båda sidor.
6. Lägg i paprikan, urkärnad och skuren i stora bitar, och ananas.
7. Rör ihop buljong, vinäger, farm, soja och salt till såsen och häll det i pannan.
8. Lägg på lock och bräsera filén 3-4 minuter.
9. Rör ur potatismjölet med vatten och red eventuellt av såsen. Smaka av.
10. Servera med kokt ris.