200 g | Färskost |
200 g | Gräddfil |
400 g | Kidneybönor |
400 g | Köttfärs nötfärs |
1 st | Paprika röd |
1 msk | Smör |
1 tsk | Salt |
1 st | Jalapeño |
1 tsk | Curry |
1 krm | Svartpeppar |
200 g | Ost riven |
8 st | Tortilla bröd |
1. Sätt ugnen på 250°.
2. Kärna ur paprika och jalapeño.
3. Skär paprikan i bitar och hacka jalapeñon.
4. Bryn köttfärsen i smör.
5. Tillsätt paprika och jalapeño och stek ytterligare någon min.
6. Blanda färskosten med curry.
7. Skölj bönorna och rör ner dem och färskosten.
8. Salta och peppra.
9. Fördela blandningen på torillabröden.
10. Strö över hälften av osten.
11. Rulla ihop till täta rullar och lägg i en ugnssäker form.
12. Strö över resten av osten.
13. Gratinera i mitten av ugnen i 5–8 min tills de har fått fin färg.
14. Server med gräddfil.