Cole slaw

Cole slaw recept
1.5 msk Majsolja
0.5 st Purjolök
700 g Vitkål
1.5 msk Äppelcidervinäger
1.5 msk Vatten

1. Börja med att blanda dressingen med finstrimlad purjo.
2. Strimla kålen fint, på matberedarens rivskiva eller med en osthyvel. Lägg kålen i en stor skål.
3. Häll över kokande vatten. Låt stå i 5 minuter.
4. Häll av vattnet och häll över kokhett vatten igen.
5. Låt stå ytterligare 5 minuter.
6. Lägg över kålen i en skål med isvatten och låt ligga minst 30 minuter.
7. Häll av vattnet i ett durkslag, tryck ur vattnet noga.
8. Häll dressingen över, blanda väl och låt kålen stå kallt ett par timmar innan den serveras.


Kommenterar för receptet "Cole slaw"





(kommer inte att synas)