1.33 st | Gul lök |
0.67 st | Paprika grön |
0.67 kg | Potatis |
2.67 st | Tomat |
1.67 dl | Vatten |
1.33 dl | Matlagningsyoghurt |
0.67 msk | Curry |
1 msk | Citronsaft |
1.33 msk | Olja |
1. Skala potatisen och skär i ganska stora bitar.
2. Skala och hacka löken.
3. Skölj, kärna ur och tärna paprikan.
4. Skålla och skala tomaterna.
5. Värm oljan i en gryta och lägg i löken.
6. Strö över curryn och fräs några minuter.
7. Tillsätt paprikan och potatisen.
8. Häll i citronsaft och vatten och koka under lock 5 minuter.
9. Lägg i tomarerna skurna i klyftor.
10. Koka ytterligare ungefär 10 minuter eller tills potatisen är mjuk.
11. Rör ner yoghurten och tillsätt salt och peppar.