| 0.5 dl | Chilisås |
| 1 st | Morot |
| 1 st | Paprika grön |
| 1 st | Paprika röd |
| 1 dl | Vatten |
| 0.5 tsk | Salt |
| 10 ml | Tabasco |
| 1 krm | Svartpeppar |
| 1 msk | Soja |
| 1 msk | Olja |
| 1 st | Rödlök |
| 450 g | Nötkött benfritt |
1. Skär köttet i strimlor.
2. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
3. Skölj, skala och skär moroten i tunna stavar.
4. Skala, dela och skiva rödlöken.
5. Fräs kött och grönsaker i omgångar i en wok eller stor stekpanna med olja.
6. Lägg tillbaka allt det fräsa i stekpannan.
7. Blanda i soja, vatten, stark chilisås, salt, svartpeppar.
8. Låt puttra några minuter. Smaka av med tabasco.
9. Servera woken med ris, tex jasminris eller basmatiris.