Fyllda färsrulader

Fyllda färsrulader recept
0.5 dl Chilisås
0.5 dl Gul lök
1.5 dl Mjölk
25 g Smör
1 st Ägg
1 tsk Salt
1 krm Vitpeppar
0.5 dl Paprika orange
400 g Potatis kokt
0.5 kg Blandfärs

1. Börja med att göra fyllningen.
2. Skär eller finfördela ingredienserna och blanda dem i en bunke.
3. Blanda färsen enligt grundreceptet, se Nöt- och blandfärs, Fläskfärs eller Kalv- och lammfärs.
4. Forma, fyll och rulla ihop rulader. Beräkna 12 st.
5. Stek ruladerna och efterstek dem under lock i buljong 5-8 minuter.
6. Servera ruladerna med eller i avredd skysås.
7. Servera med kokt potatis, pressad potatis eller potatismos till och lätt kokta grönsaker eller sallad. Lingon- eller tranbärssylt är goda tillbehör.


Kommenterar för receptet "Fyllda färsrulader"





(kommer inte att synas)