Fyllda skinkschnitzlar

Fyllda skinkschnitzlar recept
440 g Skinka
1.6 msk Smör
80 g Ädelost
0.8 tsk Paprikapulver
0.4 dl Grädde
0.4 dl Oliver hackade

1. Lägg köttskivorna på en skärbräda. Tryck försiktigt ut dem med baksidan av ett knivblad, 0.5-1 centimeter tjocka. Krydda.
2. Gör i ordning och blanda samman önskad fyllning (1: finhackade smörfrästa champinjoner, finhackad paprika, persilja, 2: ädelost eller, gorgonzola, grädde, paprikapulver, hackade oliver, 3: kärnfria katrinplommon, syrligt äpple i klyftor, färskriven ingefära, 4: keso, kesella eller färskost, grovhackad grönpeppar, finstrimlad gräs- eller purjolök, 5: hackat äpple och curry, 6: smältost och hackat päron.).
3. Fördela den på köttskivornas ena sida. Vik över den andra och fäst med tandpetare.
4. Smält smöret i en stekpanna och lägg i köttet när skummet börjar avta.
5. Stek på medel värme 2.5-3 minuter på varje sida.
6. Lägg upp schnitzlarna på varmt serveringsfat och bjud dem med potatismos, stekt eller bakad potatis och en sallad.


Kommenterar för receptet "Fyllda skinkschnitzlar"





(kommer inte att synas)