| 1 tsk | Bakpulver |
| 1 dl | Brun farin |
| 4 dl | Hallon |
| 0.75 dl | Kakaopulver |
| 200 g | Mörk choklad |
| 250 g | Smör |
| 3 dl | Socker |
| 2.5 dl | Vetemjöl |
| 100 g | Vit choklad |
| 4 st | Ägg |
| 2 dl | Vispgrädde |
1. Hacka den mörka chokladen.
2. Smält den hackade chokladen tillsammans med smöret på svag värme.
3. Blanda i farinsocker, socker, ägg, mjöl, bakpulver och siktad kakao till en slät smet.
4. Hacka den vita chokladen.
5. Vänd ner detta och hallonen i smeten, rör om noga.
6. Fördela smeten i en bakpappersklädd form, ca 30x20cm.
7. Släta till toppen.
8. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 30-35 min på 175 grader.
9. Ta ut kakan och låt den svala, lyft upp kakan i pappret, skär kakan i rutor.
10. Vispa grädden, spritsa ut en gräddros på varje ruta, lägg ett hallen på varje gräddros.
2013-11-29 23:11
Grader i ugnen???
Brarecept.se
2013-12-10 18:57
Det ska vara 175 grader i ugnen, har lagt till det i receptet nu.