250 g | Broccoli |
1 st | Gul lök |
2 st | Morot |
450 g | Skinka |
0.5 tsk | Salt |
1.5 tsk | Curry |
1 krm | Svartpeppar |
1 msk | Olja |
2 msk | Sesamfrön |
0.5 dl | Indonesisk soja |
1. Skär köttet i strimlor och lägg dem i en skål.
2. Blanda ner soja och curry. Låt stå ungefär 30 minuter.
3. Skala och hacka löken.
4. Skölj, skala och skär morötter i sneda tunna skivor.
5. Ansa, skölj och skär broccolin i små buketter.
6. Fräs kött och grönsaker i omgångar i en wok eller stor stekpanna med olja.
7. Lägg tillbaka alltsammans och tillsätt eventuellt vatten. Låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över sesamfrön.
8. Servera woken med ris och en sallad.