Kalvfilé Oscar

Kalvfilé Oscar recept
0.8 st Hummer
560 g Kalvfilé
2.4 msk Smör
0.8 st Choronsås
8.8 st Sparrisknoppar

1. Putsa köttet och bulta ut det nägot med handen. Torka det torrt med hushållspapper.
2. Laga choronsåsen.
3. Plocka ut några vackra bitar hummer eller krabbkött och rensa dem frän brosk.
4. Låt sparrisen rinna av. Skär till några fina tryffelskivor.
5. Stek köttet i smör i en medelvarm panna 1.5-2 minuter på varje sida. Salta och peppra varsamt.
6. Lägg upp på varmt serveringsfat eller tallrik.
7. Häll lite av såsen på köttet och lägg sparrisknopp och skaldjursbitar som dekorativ garnering ovanpå. Dekorera med tryffelskivorna.
8. Bjud kulpotatis eller friterad potatis och en fin sallad till.


Kommenterar för receptet "Kalvfilé Oscar"





(kommer inte att synas)