| 2 dl | Köttbuljong |
| 0.5 st | Purjolök |
| 1 msk | Vetemjöl |
| 2 st | Vitlöksklyfta |
| 1 dl | Matlagningsyoghurt |
| 2 msk | Soja |
| 1 msk | Vinäger |
| 1 msk | Ingefära |
| 550 g | Lammkött benfritt |
| 1 msk | Currypasta röd |
1. Skär lammköttet i strimlor.
2. Koka upp soja, vinäger. köttbuljong, röd currypasta och ingefära i en gryta.
3. Lägg i köttet lite i omgångar så buljongblandningen hela tiden hålls kokande. Låt koka ungefär 10 minuter.
4. Skölj och strimla purjolöken.
5. Lägg i purjolök och pressad vitlök. Koka ytterligare ungefär 5 minuter.
6. Rör ihop matlagningsyoghurt med vetemjölet och rör ner i grytan. Låt koka ungefär 5 minuter.
7. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera grytan med paprikaris och en sallad.