 
		| 350 g | Majskorn | 
| 2 dl | Purjolök | 
| 1.5 krm | Kajennpeppar | 
| 6 st | Vitt bröd | 
| 1.5 tsk | Fransk senap | 
| 225 g | Cheddarost | 
| 1.5 msk | Smörgåsmargarin | 
1. Smaksätt sufflésmeten med senap och kajennpeppar.
2. Smöra brödskivorna och skär i fina tärningar.
3. Rör ner bröd, purjolök, majskorn och ost i smeten.
4. Vänd ner de vispade äggvitorna i smeten och häll i en väl smord form.
5. Täck formen med smörad aluminiumfolie och ställ in i nedre delen av ugnen i 175°C ungefär 25 minuter.
6. Ta bort folien och grädda ytterligare i ungefär 30 minuter.
7. Servera sufflén genast med t.ex. grönsallad och en god dressing.