| 20 st | Oliver svarta |
| 2 st | Paprika gul |
| 2 st | Paprika röd |
| 280 g | Pasta |
| 1 st | Squash |
| 1 tsk | Salt |
| 3 st | Vitlöksklyfta |
| 6 dl | Grönsaksbuljong |
| 2 krm | Svartpeppar |
| 2 msk | Olja |
| 1 st | Rödlök |
| 1 msk | Balsamvinäger |
| 2 st | Oregano |
1. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningar på förpackning.
2. Skölj och tärna squashen.
3. Skölj, kärna ur och träna paprikorna.
4. Skala och finhacka röd- och vitlök.
5. Fräs grönsaker och lök i oljan i en stor stekpanna på medeltemperatur till de mjuknar och får lite färg.
6. Krydda med salt och peppar.
7. Häll i buljongen och låt puttra några minuter.
8. Låt pastan rinna av och vänd ner i stekpannan.
9. Stänk över balsamvinäger.
10. Strö oliverna och garnera med oreganon