100 g | Champinjoner |
3 st | Morot |
1 st | Purjolök |
600 g | Regnbågslax |
1 msk | Smör |
2 tsk | Salt |
2 msk | Vitt vin |
1 krm | Peppar |
1 tsk | Dragon |
1. Skala moroten.
2. Skölj purjolöken och strimla den mycket fint.
3. Fräs grönsakerna i mattfettet och låt puttra i ca 5 minuter.
4. Skölj och skiva champinjonerna.
5. Tillsätt champinjonerna och låt dem fräsa med i ca 5 minuter.
6. Rör om då och då.
7. Krydda med salt, peppar och dragon
8. Låt svalna.
9. Klipp till smörgåspapper stora som A4-ark och skölj dem med lite matfett.
10. Lägg en filé på ena halvan av varje ark.
11. Salta.
12. Lägg på grönsaksblandningen.
13. Häll på vinet.
14. Vik pappret över fisken.
15. Kanten kan limmas ihop med uppvispad äggvita.
16. Sätt in paketet i ugnen i 225'C, ca 10 minuter.
17. När pappret börjar bli brunt brukar fisken vara klar.
18. Servera paketet på varma tallrikar och låt var och en öppna sitt paket.
Servera med grönsallad och ett bröd.