Röd fisksoppgryta

Röd fisksoppgryta recept
1 msk Brun farin
1.5 st Purjolök
150 g Rotselleri
500 g Torskfilé
6 dl Vatten
1.5 tsk Salt
0.5 dl Tomatpuré
1 st Röd chili
500 g Krossade tomater

1. Skala och skär rotsellerin i tunna strimlor.
2. Skölj, ansa och strimla purjolöken.
3. Skölj, kärna ur och strimla chilin.
4. Koka upp krossade tomater, vatten och tomatpuré i en gryta.
5. Tillsätt selleri, purjo och chili.
6. Låt koka ca 10 min under lock.
7. Smaka av med farn och salt.
8. Skär torsken i bitar och lägg fisken i grytan.
9. Låt koka i 5 min till.
10. Tillsätt hackad dill efter behag och servera soppan med bröd och ost.


Kommenterar för receptet "Röd fisksoppgryta"





(kommer inte att synas)