| 1 msk | Honung |
| 1.5 dl | Kokosmjölk |
| 0.5 dl | Köttbuljong |
| 1 st | Lime |
| 1 st | Paprika gul |
| 1 st | Paprika röd |
| 0.5 msk | Sesamolja |
| 0.5 tsk | Salt |
| 2 msk | Sherry |
| 1 msk | Olja |
| 1 st | Rödlök |
| 0.5 msk | Balsamvinäger |
| 300 g | Zucchini |
| 2 msk | Japansk soja |
| 2 tsk | Sambal oelek |
| 0.5 msk | Färsk ingefära |
| 450 g | Nötkött benfritt |
| 250 g | Äggnudlar |
1. Tillaga nudlarna enligt förpackningens anvisning. Låt rinna av väl.
2. Skär köttet i strimlor.
3. Skölj och skär zucchini i halvmånar.
4. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
5. Fräs kött och grönsaker i en wok eller stor stekpanna med olja.
6. Blanda buljong, soja, sherry, balsamvinäger, honung och sambal oelek. Låt puttra några minuter.
7. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor.
8. Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
9. Varva nudlar och rödlök i en skål och häll dressingen över.
10. Servera sesamwoken med nudelsalladen.