| 95 g | Champinjoner |
| 1 msk | Dill |
| 100 g | Gröna bönor |
| 3 dl | Mineralvatten |
| 1 st | Morot |
| 115 g | Musslor |
| 0 st | Paprika grön |
| 0 st | Paprika röd |
| 2 tsk | Persilja |
| 0 st | Purjolök |
| 300 g | Torskfilé |
| 1 krm | Salt |
| 4 st | Vitpepparkorn |
| 1 st | Fiskbuljongtärning |
| 3 st | Svartpepparkorn |
| 0 g | Saffran |
1. Skölj, skala och ansa alla grönsaker.
2. Skär i bitar
3. Koka upp buljongtärningen och vatten med saffran och pepparkorn.
4. Lägg i morot, purjolök och paprika, koka ca 10 minuter.
5. Lägg i fisken skuren i bitar, tillsätt champinjoner och bönor.
6. Koka i 5-7 minuter tills fisken är vit och ogenomskinlig.
7. Lägg i musslorna och låt grytan bli genomvarm.
8. Salta.
9. Klipp persilja och dill och lägg i grytan.
Servera baguette eller annat bröd till grytan.