1 st | Basilika |
300 g | Kantareller |
2 msk | Smör |
3 st | Schalottenlök |
1 st | Rädisa knippe |
2 msk | Fransk dressing |
150 g | Fransk sallad |
1. Putsa kantarellerna och skär i mindre bitar.
2. Skala och skiva löken fint.
3. Smält hälften av smöret i en panna och fräs löken ett par minuter. Ta upp den.
4. Lägg i kantarellerna och låt fräsa tills all vätska kokat in.
5. Lägg i resten av smöret och låt svampen steka tills den får lite färg och det “knäpper” i den, ungefär 10 minuter. Lägg i löken mot slutet.
6. Krydda med salt, peppar och rikligt med finhackad färsk basilika.
7. Skölj och skiva rädisorna.
8. Lägg upp salladen och några rädisskivor på portionstallrikar.
9. Droppa över fransk dressing.
10. Fördela svampen på tallrikarna och servera genast.