280 g | Bacon |
600 g | Broccoli |
2 dl | Parmesanost |
280 g | Pasta |
1 msk | Salt |
4 st | Äggulor |
1 l | Svamp |
1. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar.
2. Låt den rinna av väl.
3. Ansa broccoli och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
4. Skär av de små buketterna och skär eventuellt stjälkarna i små fina bitar.
5. Strimla baconet och stek det i en stekpanna.
6. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper.
7. Ansa färsk svamp och skär den i bitar.
8. Fräs svampen i baconfettet
9. Tillsätt baconet och broccolin.
10. Rör om försiktigt.
11. Salta och peppra.
12. Fördel pastan i varm, djupa portionstallrikar.
13. Häll på svampen, baconet och broccolin
14. Toppa med en äggula och riven ost. Servera genast.