| 0.5 st | Brun farin |
| 4 st | Kokosmjölk |
| 2 st | Kycklingbröstfilé |
| 1.5 st | Grön chili |
| 1 st | Koriander |
| 6 st | Hönsbuljong |
| 2 st | Citrongräs |
| 1.6 st | Limeblad |
| 2 msk | Limesaft |
| 1.5 st | Fisksås |
1. Skölj, rensa och hacka chili.
2. Skölj och strimla citrongräs samt limeblad.
3. Koka upp buljong i en gryta.
4. Tillsätt chili, citrongräs och limeblad.
5. Låt koka i 5 min utan lock.
6. Tillsätt kokosmjölk.
7. Strimla kycklingfilé och lägg till i grytan.
8. Tillsätt limesaft, fisksås och farin efter behag.
9. Strimla koriander och lägg till i grytan.
10. Servera med bröd.